010 - 521 45 55 info.cbsboterdorp@spectrum-spco.nl

Wij zijn samen Boterdorp

Bij ons is iedereen welkom, zowel kinderen als collega’s. Van ouders en kinderen verwachten we respect voor onze identiteit en geaardheid, zoals wij respect hebben voor andere opvattingen en geloven.

Van collega’s verwachten wij dat zij achter de christelijke identiteit staan. Het is anders moeilijk om de christelijke waarden en (culturele) traditie door te geven en als voorbeeld te fungeren.

Wij richten ons op de toekomst van onze kinderen.

Samen met ouders werken wij aan een stevig fundament voor onze toekomstige wereldburgers. Daarom ligt het fundament van onze visie en missie in voor ons in vijf belangrijke kernwaarden: Samenwerken, Respect, Bouwen aan relatie, Kansen bieden, Eigenaarschap.

Ons team

We stellen je graag voor aan onze teamleden!

Tanja Laging

Impressie van de school

Nieuwsgierig geworden naar onze school? We geven je alvast een kijkje in en rondom de school!

CBS Boterdorp

Geïnteresseerd in onze school?

Plan een rondleiding in en breng een bezoek aan onze school. We maken graag kennis!