010 - 521 45 55 info.cbsboterdorp@spectrum-spco.nl

Welkom op CBS Boterdorp

Je bent van harte welkom om nader kennis te maken met onze school. Tijdens een kennismakingsgesprek en rondleiding ontvang je informatie over de school en kun je ook sfeer proeven in onze groepen.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Tanja Laging, (directeur van de school).

De school waar het niet gaat om ‘hoe goed ben jij’, maar ‘hoe ben jij goed’.

Rondleiding

Ben je nog niet eerder met ons in contact geweest en ben je geïnteresseerd in onze school, het gebouw en onze lesinhoud? Tijdens deze rondleiding maken we kennis en nemen wij je mee door de school.

Rondleiding

Schoolgids

De schoolgids is een informatief document voor (toekomstige) ouders. Wij geven aan waar we voor staan, welke uitgangspunten wij hanteren en hoe wij jaarlijks werken aan kwaliteitsverbetering. We leggen op deze manier verantwoording af voor onze manier van werken en voor de behaalde resultaten.

Schoolgids

Het inschrijfproces

Voor het zoeken naar een school en het selecteren van de juiste plek is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Wij delen hier alvast wat informatie.

 • Moet ik eerst een rondleiding inplannen?

  Je maakt inderdaad eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek met rondleiding. Tijdens het gesprek delen wij informatie over hoe er gewerkt wordt op onze school. Wij vernemen tijdens dit gesprek informatie over jouw kind, hoe het zich ontwikkelt, welke interesses het heeft en eventueel over specifieke onderwijsbehoeftes die er zijn en waar aandacht aan besteed moet worden.

 • Kan ik na de rondleiding direct inschrijven?

  Wanneer er na de kennismaking en rondleiding geen vragen zijn voor zowel jou als voor de school die beantwoord moeten worden, is het mogelijk om direct jouw kind in te schrijven. Wanneer school nog meer informatie nodig heeft over de ontwikkeling van het kind, heeft de school 10 weken om deze informatie in te winnen. De school neemt voor het einde van de 10 weken contact op.

 • Hoe snel ontvang ik definitief een bevestiging?

  Binnen 2 weken ontvang je een bevestiging op de inschrijving (vakantieperiodes uitgezonderd).

 • Ik kan niet tijdens kantoortijden

  Het is prettig om de school in bedrijf te zien en de sfeer in de school daadwerkelijk te ervaren. Wanneer dat niet mogelijk is, wordt er in overleg een ander moment gekozen.

Impressie van de school

Nieuwsgierig geworden naar onze school? We geven je alvast een kijkje in en rondom de school!

CBS Boterdorp

Ervaringen van ouders en leerlingen

Wij geven graag ouders en leerlingen het woord om te delen hoe zij Boterdorp écht ervaren!

Binnenkort lees je hier ervaringen van ouders of leerlingen. Ervaring delen voor op de website? Vul het contactformulier in!

Geïnteresseerd in onze school?

Plan een rondleiding in en breng een bezoek aan onze school. We maken graag kennis!

Afspraak maken om in te schrijven? Vraag een rondleiding aan en wij nemen contact met je op
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.